Aнатомија на вистината

Body of Proof

Д-р Меган Хант дава сѐ од себе на работното место, но нејзината 12-годишна ќерка тоа го гледа како негативна а не позитивна особина на мајка си со која нема никаков однос. Се разбира, Меган се чувствува лошо поради тоа, па уште повеќе се затрупува со работа, минувајќи ја границата што еден форензичар не би требало да ја мине, особено кога е во прашање одење на терен со полициска екипа во потрага по убијци...

Режисери: Evan Katz

Актери: Dana Delany , Jeri Ryan , Geoffrey Arend

Година: 2011

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Гледај

Aнатомија на вистината

Body of Proof

Вчитување...