Крв

Blood

Кет Хоган се отуѓила од своето дисфункционално семејство, но вестите за навидум несреќната смрт на нејзината мајка ја тераат да се врати дома. Враќајќи се кај семејството во рурална Ирска, Кет набргу се наоѓа во познатиот вител од семејни кавги од кои се обидувала да избега целиот живот. Наскоро, Кет почнува да се сомнева во приказната за смртта на мајка си и одлучува да открие дали навистина се работи за несреќа или за убиство.

Режисери: Lisa Mulcahy , Hannah Quinn

Актери: Adrian Dunbar , Carolina Main , Diarmuid Noyes

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller

Вчитување...