Враќање во живот

Back to Life

Мири Матесон се враќа во родното гратче за да започне нов живот по 18 години во затвор, но открива дека многу работи се промениле. Нејзините родители се обидуваат да го одржат привидот на среќен брак, а обидот за поврзување со поранешното момче само создава нови проблеми. Мири е духовита, симпатична и по малку несмасна жена, но страшната вистина од нејзиното минато може да биде откриена во секој миг.

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Гледај

Враќање во живот

Back to Life

Вчитување...