Арктички воздух

Arctic Air

Боби Мартин е надежен менаџер во инвестициска фирма во Ванкувер, но работата го враќа во родниот Јелоунајф. Боби сиот живот сакал да изега од малиот град, но сфаќа колку му фалел домот. Кога ќе дознае дека фирмата на татко му е пред банкрот и ѝ треба менаџер, Боби дава отказ и останува.

Режисери: Ian Weir , Michele McMahon

Актери: Adam Beach , Pascale Hutton , Kevin McNulty 

Година: 2012

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure

Гледај

Арктички воздух

Arctic Air

Вчитување...