Милениците на Америка

America's Sweethearts

Кики е малку несмасна и несигурна девојка на која не ѝ е баш лесно да ѝ биде асистентка на преубавата мегаѕвезда Гвен. Но, кога ја прифаќа задачата да им помогне на разведените Гвен и Еди да пребродат уште едно заедничко појувавување што го испланирал легендарниот, но невротичен агент Ли Филипс, секогаш верната Кики сфаќа дека нејзиното задоволство од работата ќе падне уште повеќе!

Режисери: Joe Roth

Актери: Billy Crystal , John Cusack , Julia Roberts

Година: 2001

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...