Агата Кристи: Убиства по азбучен ред

Agatha Christie: The ABC Murders

Годината е 1933-та и еден убиец коси низ Британија, и тоа во железничката мрежа. Тој е методичен и на местото на злосторството остава знак. Поаро, кој излегол од Скотланд јард, се фаќа во костец со овој суров соперник, додека на цена му се авторитетот и интегритетот.

Режисери: Alex Gabassi

Актери: John Malkovich , Eamon Farren , Rupert Grint

Година: 2019

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Action/Adventure

Гледај

Агата Кристи: Убиства по азбучен ред

Agatha Christie: The ABC Murders

Вчитување...