Агата Кристи: Искушение за невиноста

Agatha Christie: Ordeal by Innocence

На Божик 1954 година, богатата г-ѓа Рејчел Аргил е убиена на својот имот. Полицијата го апси нејзиниот посвоен син Џек, но тој тврди дека е невин. Година и пол подоцна, се појавува еден таинствен научник, кој исто така тврди дека Џек не можел да го стори тоа. Но Џек умира во затворот, пред да може случајот да дојде на суд, а семејството нема голема желба да копа по тајните на минатото.

Актери: Anthony Boyle , Matthew Goode , Bill Nighy

Режисери: Sandra Goldbacher

Година: 2018

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Crime/Thriller, Don't miss, Editor's choice, European, Premieres

Агата Кристи: Искушение за невиноста

Agatha Christie: Ordeal by Innocence

Вчитување...