За Адам

About Adam

Кога безгрижната Луси конечно го наоѓа совршениот маж, Адам, подготвена е да се откаже од лудиот живот и еднаш засекогаш да се смири. Но, додека Луси ја планира нивната свадба, Адам мора да го шармира нејзиното семејство, вклучувајќи ги и двете постари сестри. Наскоро дури и братот на Луси, Дејвид, ја доведува во прашање сексуалноста на шармантниот Адам во оваа лесна комедија.

Режисери: Gerard Stembridge

Актери: Kate Hudson , Stuart Townsend , Frances O'Connor

Година: 2000

Препорака за возраст: PG-13

Жанр: Comedy/Romance

Вчитување...