Студио 54

54

Шејн О'Ши е момче од Њу Џерси со големи сништа. Тој бара повеќе возбуда во својот живот, па оди на другата страна од градот за да влезе во озлогласениот диско-клуб, „Студио 54“. Кога создавачот на клубот, Стив Рубел го издвојува Шејн од толпата луѓе кои очајнички сакаат да влезат во клубот, Шејн не само што успева да влезе, туку ја добива и саканата работа како бармен, но и место во првиот ред на најлегендарната забава на планетата.

Режисери: Mark Christopher

Актери: Mike Myers , Neve Campbell , Ryan Phillippe

Година: 1997

Препорака за возраст: R

Жанр: Don't miss

Вчитување...