Избери пакет кој најмногу ти одговара:

 • Обновувачко купување
 • Заштеда
 • Гледај во исто време на
 • Компјутер,телефони,таблет
 • Андроид ТВ, Цхромецаст
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Без обврзувачки договори
 • Пробен период
Кои се предностите на Пикбокс?
Единствена понуда на серии

Внимателниот избор на хит-серии е заснован на мисијата за понуда на серии кои не се достапни во регионот, со посебен акцент на светските хитови и на европската продукција.

Преведена содржина

Пикбокс содржината е преведена на четири јазици: словенечки, хрватски, српски и македонски, па така им е достапна на сите, без оглед на познавањето на странски јазици.

Богата содржина за цело семејство

Покрај филмовите кои се вброени во апсолутни класици на кинематографијата, Пикбокс содржи и богат избор на нови, но и постари анимирани филмови на Дизни.

Избери пакет:

 • Заштеда: 0МКД
 • Истовремено гледање: 2
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Пробен период: 30 дена
 • Заштеда: 195МКД
 • Истовремено гледање: 2
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Пробен период: 30 дена
 • Заштеда: 589МКД
 • Истовремено гледање: 2
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Пробен период: 30 дена
Кои се предностите на Пикбокс?
Единствена понуда на серии

Внимателниот избор на хит-серии е заснован на мисијата за понуда на серии кои не се достапни во регионот, со посебен акцент на светските хитови и на европската продукција.

Преведена содржина

Пикбокс содржината е преведена на четири јазици: словенечки, хрватски, српски и македонски, па така им е достапна на сите, без оглед на познавањето на странски јазици.

Богата содржина за цело семејство

Покрај филмовите кои се вброени во апсолутни класици на кинематографијата, Пикбокс содржи и богат избор на нови, но и постари анимирани филмови на Дизни.

Гледајте серии веднаш

изберете пакет што ви одговара и гледајте неограничено сѐ од понудата.

Достапно на следниве уреди:

АНДРОИД ТВ

Pickbox наскоро можете да го гледате на сите паметни телевизори што имаат Android како оперативен систем.

КОМПЈУТЕР

На Пикбокс можете да му пристапите преку интернетски пребарувач, независно од тоа дали имате Мек или ПЦ.

АНДРОИД & иОС

Најдете го Пикбокс за својот мобилен или таблет преку продавницата за апликации, независно од тоа дали имате ајфон или андроид.

ХРОМКАСТ

Пикбокс им овозможува на корисниците на хромкаст на едноставен начин да ги гледаат содржините со делење на истиот на поддржаните телевизори.

Pickbox преку телеком:

Македонски Телеком

Pickbox е достапен преку MaxTV видеотека. Активирајте го преку вашето ТВ мени и гледајте 1 месец бесплатно. Pickbox е достапен преку MaxTV видеотека. Активирајте го преку вашето ТВ мени и гледајте 1 месец бесплатно.

Вчитување...