Избери пакет кој најмногу ти одговара:

 • Обновувачко купување
 • Заштеда
 • Гледај во исто време на
 • Компјутер,телефони,таблет
 • Андроид ТВ, Цхромецаст
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Без обврзувачки договори
 • Пробен период
Кои се предностите на Pickbox NOW?
Единствена понуда на серии

Внимателниот избор на хит-серии е заснован на мисијата за понуда на серии кои не се достапни во регионот, со посебен акцент на светските хитови и на европската продукција.

Преведена содржина

Pickbox NOW содржината е преведена на четири јазици: словенечки, хрватски, српски и македонски, па така им е достапна на сите, без оглед на познавањето на странски јазици.

За секој по нешто

Покрај филмовите кои се вброени во апсолутни класици на кинематографијата, Pickbox NOW содржи и богат избор на нови, но и постари анимирани филмови на Дизни.

Избери пакет:

 • Заштеда: 0МКД
 • Истовремено гледање: 2
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Пробен период: 30 дена
 • Заштеда: 195МКД
 • Истовремено гледање: 2
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Пробен период: 30 дена
 • Заштеда: 589МКД
 • Истовремено гледање: 2
 • Преводи на вашиот јазик
 • Без реклами
 • Пробен период: 30 дена
Кои се предностите на Pickbox NOW?
Единствена понуда на серии

Внимателниот избор на хит-серии е заснован на мисијата за понуда на серии кои не се достапни во регионот, со посебен акцент на светските хитови и на европската продукција.

Преведена содржина

Pickbox NOW содржината е преведена на четири јазици: словенечки, хрватски, српски и македонски, па така им е достапна на сите, без оглед на познавањето на странски јазици.

За секој по нешто

Покрај филмовите кои се вброени во апсолутни класици на кинематографијата, Pickbox NOW содржи и богат избор на нови, но и постари анимирани филмови на Дизни.

Гледајте серии веднаш

изберете пакет што ви одговара и гледајте неограничено сѐ од понудата.

Достапно на следниве уреди:

АНДРОИД ТВ

Pickbox NOW може да се гледа на паметни телевизори со оперативниот систем Android.

КОМПЈУТЕР

На Pickbox NOW можете да му пристапите преку интернетски пребарувач, независно од тоа дали имате Мек или ПЦ.

АНДРОИД & иОС

Најдете го Pickbox NOW за својот мобилен или таблет преку продавницата за апликации, независно од тоа дали имате ајфон или андроид.

ХРОМКАСТ

Pickbox NOW им овозможува на корисниците на хромкаст на едноставен начин да ги гледаат содржините со делење на истиот на поддржаните телевизори.

Pickbox NOW преку телеком:

Македонски Телеком

Pickbox NOW е достапен преку MaxTV видеотека. Активирајте го преку вашето ТВ мени и гледајте 1 месец бесплатно. Pickbox NOW е достапен преку MaxTV видеотека. Активирајте го преку вашето ТВ мени и гледајте 1 месец бесплатно.

Вчитување...